36000 de Euro pentru Românii din Diaspora

„START Romania – Finantare pentru romanii din diaspora” este un proiect finantat din fonduri UE care are ca finalitate finantarea cu cate 36000 de euro a ideilor de afaceri promovate de romanii din Diaspora sau recent intorsi in tara.

Fundatia Centru de Pregatire Profesionala organizeaza in data de 1 februarie 2018 la ora 11:00 in sediul Camerei de Comert si Industrie Valcea din Ramnicu Valcea strada Regina Maria 7 seminarul cu tema: finatarea cu cate 36000 de eruo a planurilor de afaceri ale romanilor din diaspora.

In cadrul evenimentului vom explica conditiile de eligibilitate si vom raspunde la intrebarile celor interesati. Rezerva un loc la adresa de mail start@cppvl.ro sau la telefon 0250734200. Prima sesiune de inscriere in programul de finantare se incheie pe 16 februarie.

Tagged under:

16 Comments

 1. eduard Reply

  buna ziua . sunt interesat de oferta voastra si mar interesa daca pot lua fonduri pentru un serviceauto (tinichigerie si mecanica ) sunt din judetul neamt . eu am pornit de o cam data dar vriau sami fac unul mai mare si m-ai performant si pentru mai multi angajati .minim 2 vopsitori si un mechanic

 2. Bratu.Nicolae Reply

  Buna ziua..mar interesa această opțiune deoarece vreau sa mi deschid o micro ferma porci cu un abator propriu si un magazin de desfacere .am terenul pentru ferma si ași avea nevoie doar de bani pentru ridicarea micro fermei

 3. Mircea Reply

  Buna ziua,
  Îmi doresc sa ma întorc acasa și sa-mi deschid o activitate comercială ,pe care o am in cap de ceva timp.
  Locuiesc intr-o localitate și as dori sa deschid o (pizzerie pub) cu criterii moderne….este posibil obținerea de fonduri??

 4. Simon adrian Reply

  Buna ziua. As dori sa stiu daca se poate sa imi deschid o mica afacere (comerțul cu accesorii telefone) si ce anume ar trebui să Fac! Mulțumesc.

 5. Victor emanuel danila Reply

  Buns ziua Eu am in local nou doar ce imi trebuie textile de bucatarie si mobilier pt decorates restaurantului Sun t din Vicovu de Sus Suceava dar moment an aunt in Londra si as vrea da ma untied in România multumesc astept in raspuns

  1. Mihail Andrei Cismaru Reply

   Buna ziua, Avand in vedere ca Vicovu de Sus este zona urbana, va incadrati de principiu in criteriile privind finantarea. Ideeal ar fi sa ne sunati sa discutam detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top